Inspiration

Fest

Ett stort dansgolv eller 5 olika, vår lokal passar perfekt för festen. Börja kvällen med mingel i loungen för att sedan öppna upp något av de tre stora dansgolven.

Alla de olika rummen har eget ljus och ljud anpassat för event och nattklubb med ljudisolerande väggar emellan.

Vill man ha en större fest går det att öppna upp väggarna emellan tre av våra lokaler och få en enda stor festyta på hela 1100 kvm för upp till 2000 gäster. Utnyttjar man alla våra lokaler samtidig får man 12 barer och plats för 2400 gäster.

Har ni konferens eller middag på Annexet, Hovet eller Globen finns vår lokal tillgänglig för efterfest. Era gäster får ett miljöombyte och en helt egen nyckelfärdig nattklubb att festa vidare på.

MAXKAPACITET:

Spegelbaren: ca 100 gäster
Loungen: ca 400 gäster
Zon 1: ca 900 gäster
Zon 2: ca 500 gäster
Zon 3: ca 450 gäster

Konferens

Hos oss är möjligheterna många vid konferens. Ljud, ljus, skärmar och projektorer finns redan i huset. För den större konferensen kan man ha hela lokalen öppen med upp till ca 900 gäster vid biosittning och ca 500 vid konferenssittning. Vid dessa tillfällen finns projektorer genomgående i lokalen och två kameror riktade mot scen så alla har möjligheten att ta del av scenprogrammet. Lokalen går även att dela upp i flera delar för olika konferenser samtidigt tack vare de ljudisolerande avskiljarna som finns mellan våra tre stora sektioner.

MAXKAPACITET:

Zon 1: Konferenssittning ca 350, biosittning ca 360.
Zon 2: Konferenssittning ca 200, biosittning ca 320.

Middag

Våra flexibla eventlokaler passar perfekt för middag för de lite större sällskapen.

Vår köksmästare har komponerat menyer som passar alla tillfällen, allt från lättare mingelmat till en klassisk bankett eller galamiddag och vår klassiska trerättersmiddag “familystyle”. Självklart finns även vår köksmästare tillgänglig för skräddarsydda önskemål.

När man öppnar upp alla sektioner i våra tre sammankopplade lokaler har vi plats för upp till 600 gäster i ett och samma rum på långbord. Vill man hellre dela upp det eller är i mindre sällskap så kan man antingen välja att använda en av sektionerna eller vår lite mer avslappnade lounge.

MAXKAPACITET:

Loungen: Långbord 150 gäster, runda bord 80 gäster.
Zon 1: Långbord 252 gäster, runda bord 160 gäster.
Zon 2: Långbord 230 gäster, runda bord 160 gäster.
Zon 3: Långbord 70 gäster, runda bord 50 gäster.

Mässa

Våra lokaler passar utmärkt för mässor. När vi öppnar upp våra lokaler får man upp till ca 1100 kvm utställningsyta i ett och samma rum. Väljer man att använda alla ytor hos oss har man upp till ca 1500 kvm.

Vill man ha en lite mindre mässa går det även att fördela lokalen så man endast har ca 800 kvm, ca 500 kvm eller ca 350 kvm. Är man ute efter en lite större mässa har vi ett tätt samarbete med våra grannar där vi tillsammans har lokaler på ca 12000 kvm.

Direkt under våra lokaler finns det ett parkeringshus med ca 700 platser och tvärs över gatan ytterligare ca 250 platser. För besökare utan bil så finns det tunnelbana, tvärbana samt buss som stannar på gångavstånd.

För besökare som tagit sig en bit finns det ett hotell 200 meter från vår lokal som har 527 bäddar.

Efterfest

Efterfest och nattklubb har vi väldigt stor erfarenhet av. I våra lokaler har vi haft fest eller nattklubb minst 2 kvällar i veckan 52 veckor om året de senaste 3 åren.

Har ni konferens eller middag på Annexet, Hovet eller Globen finns vår lokal tillgänglig för efterfest. Era gäster får ett miljöombyte och en helt egen nyckelfärdig nattklubb att festa vidare på.

Våra lokaler passar för efterfest för grupper från 300 personer upp till 2400 personer.

Självklart har ni möjligheten att abonnera hela eller delar av lokalen för er helt egna efterfest.

MAXKAPACITET:

Spegelbaren: ca 100 gäster.
Loungen: ca 400 gäster.
Zon 1: ca 900 gäster.
Zon 2: ca 500 gäster.
Zon 3: ca 450 gäster.

Konsert

Den perfekta konsertlokalen? Intimt med 400 pers, eller fullt hus med 2000 personer? Våra lokaler är extremt lättanpassade, dessutom finns det två scener på plats och det mesta i teknikväg.

After work

Möjligheterna för afterwork hos oss är många. Flexibiliteten i våra lokaler gör det möjligt för er att hitta ett upplägg som passar just er.

Vår lounge passar perfekt för sällskap från 100 gäster upp till 450 för en Afterwork. Två stora barer, dj-bås och en läktare att hänga på gör det till en perfekt miljö för avslappning efter jobbet.

Väljer man att använda någon av våra större lokaler Zon 1 eller Zon 2 så finns det gott om utrymme att bygga upp aktiviteter så som vårt pingisbord i samband med Afterworken. Med de stora ytorna som erbjuds är det endast fantasin som sätter gränsen. I Zon 1 hittar ni även en stor scen som passar perfekt om man skulle vilja ha ett liveband.

I Zon 3 har vi två mindre barer och en stor bar kombinerat med scen som ger en känsla av Berlins nattliv. Vi har även ett mindre bakutrymme som vi kallar för “the hole” som ger en känsla av dekadens. Här finns möjligheten till ett riktigt miljöombyte utan att det krävs någon typ av dekor. Den här lokalen passar perfekt för en afterwork från 100 gäster upp till 400. Detta är en lokal man inte vill missa och måste ses på plats.

MAXKAPACITET:

Spegelbaren: ca 60 gäster
Loungen: ca 400 gäster
Zon 1: ca 800 gäster
Zon 2: ca 400 gäster
Zon 3: ca 400 gäster

Kontakt