Stora konferenslokaler Stockholm

Stora konferenslokaler Stockholm

Stora konferenslokaler Stockholm? Vi på Arenavägen 75 hjälper dig att arrangera din fest/event/konferens om du letar efter stora konferenslokaler Stockholm.

Vi har fantastiska stora konferenslokaler i Stockholm som passar för alla typer av aktiviteter i Stockholm, det är bara fantasin som sätter gränser för hur vi utnyttjar våra stora konferenslokaler i Stockholm! Ni kan välja att hyra vår stora konferenslokal i Stockholm som den är och ordna själva, eller så hjälper vi er med det ni önskar. Arenavägen 75 tillhör Familjen Ahlbom som en del av Stockholms uteliv i 30 år vet vi vad som krävs för att etablera sig på huvudstadens krogscen – men också hur man utvecklar den. Om ni väljer att ha er konferens hos oss så har du våra stora konferenslokaler Stockholm genomgående rena och med öppna ytor så att ni som arrangör kan sätta er speciella prägel.

Låt oss arrangera magiska aktiviteter och konferenser i våra stora konferenslokaler i Stockholm tillsammans.

Arenavägen75 erbjuder stora konferenslokaler Stockholm

Hyr vår stora konferenslokaler Stockholm. Hos oss kan du arrangera en tillställning både för den lilla gruppen eller för det stora företaget. Vi har lokaler upp till 1100 kvm med egen scen och LED-vägg som backdrop. Passar för alla typer av arrangemang med det lilla extra -från storslagna presentationer till konsert. För mer festliga former, mingel och konserter kan lokalen ta upp till 1800 personer. Vid middag ca 590 middagsgäster och vid konferens ca 750 gäster. Lokalen har tillgång till bar, stolar, bord, garderob, samt den senaste tekniken för en lyckad konferens eller fest.

ARENAVÄGEN 75 ligger i Tolvgallerian under Tele2 Arena på Arenavägen 75. Det är enkelt att ta sig hit när du hyr vår stora konferenslokaler Stockholm, buss, tunnelbana eller tvärbana.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er fest/event/konferens i Stockholm.

Stora konferenslokaler Stockholm – Välkomna till Arenavägen75
Oavsett om ni är en konsertarrangör eller kroggäst, artist eller PR-byrå så hanterar vi alla era behov
Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er kick off Stockholm.

Vi är ett rutinerat gäng som arbetar för att er vistelse hos oss ska bli så bra som möjligt!