Stor konferensanläggning Stockholm

Stor konferensanläggning Stockholm

Stor konferensanläggning Stockholm ? Arenavägen75 erbjuder dig att hyra våra fantastiska lokaler om 1100 kvm. Vår lokal är flexibel och även om du vill hyra en stor konferensanläggning Stockholm så skräddarsyr vi den efter dina behov. Arenavägen75 hjälper er att planera och koordinera program som inkluderar sociala aktiviteter såsom Produktlanseringar, fotograferingar, mässor, middagar, konserter, utställningar, företagsfester, privatfester. Våra fantastiska lokaler passar för alla typer av tillställningar, det är bara fantasin som sätter gränser.

Oberoende av om ni bara är ett fåtal eller ett större sällskap som kommer att delta så ser vi till att skräddarsy en konferens i stor konferensanläggning i Stockholm som passar er. Vi lyfter konferensen eller ditt event med upplevelser.

Arenavägen75- Hyr en stor konferensanläggning Stockholm

Kom till oss när du behöver en stor konferensanläggning Stockholm. Vi tror att nyckeln till glädje i gruppen är upplevelser och gemenskap. Kontakta oss gärna för hjälp vid nästa konferens i Stockholm. Med många år i branschen har vi hunnit arrangera ett flertal framgångsrika Kick Offer, konferenser och andra företagsevenemang. Vi kan skapa roliga och provokativa aktiviteter som knyter samman gruppen.

Ring eller maila oss på Arenavägen75 och boka en visning av vår stora konferensanläggning i Stockholm. Gemensamt med er planerar vi er konferens. Våra idéer är många, så kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Låt oss skapa en oförglömlig konferens i vår stora konferensanläggning i Stockholm.

I vår konferensanläggning i Stockholm går det att arrangera både för den lilla gruppen och för det stora företaget. Vi har lokaler upp till 1100 kvm med egen scen och LED-vägg som backdrop. Passar sig för alla typer av arrangemang med det lilla extra -från storslagna presentationer till konsert. För mer festliga former, mingel och konserter kan lokalen ta upp till 1800 personer. Vid middag ca 590 middagsgäster och vid konferens ca 750 gäster. Lokalen har tillgång till bar, stolar, bord, garderob, samt den senaste tekniken för en lyckad konferens eller fest.

ARENAVÄGEN 75 ligger i Tolvgallerian under Tele2 Arena på Arenavägen 75. Det är enkelt att ta sig hit, buss, tunnelbana eller tvärbana.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er kick off Stockholm.

Stor konferensanläggning Stockholm – Välkomna till Arenavägen75