Stor festlokal Stockholm

Stor festlokal Stockholm

Stor festlokal Stockholm? Vi på Arenavägen 75 hjälper dig att arrangera din fest/event om du letar efter en stor festlokal Stockholm.

Vi har en fantastisk stor festlokal Stockholm som passar för alla typer av aktiviteter i Stockholm, det är bara fantasin som sätter gränser för dina aktiviteter i Stockholm! Ni kan välja att hyra stor festlokal Stockholm som de är och ordna själva, eller så hjälper vi er med det ni önskar. Arenavägen 75 tillhör Familjen Ahlbom som en del av Stockholms uteliv i 30 år vet vi vad som krävs för att etablera sig på huvudstadens krogscen – men också hur man utvecklar den. Om ni väljer att ha era aktiviteter hos oss så har du en stor festlokal Stockholm genomgående rena och med öppna ytor så att ni som arrangör kan sätta er speciella prägel.

Låt oss arrangera magiska aktiviteter och fester i en stor festlokal Stockholm tillsammans.

Hyr en stor festlokal Stockholm

Hyr en stor festlokal i Stockholm. Hos oss kan du arrangera en tillställning både för den lilla gruppen eller för det stora företaget. Vi har lokaler upp till 1100 kvm med egen scen och LED-vägg som backdrop. Passar för alla typer av arrangemang med det lilla extra -från storslagna presentationer till konsert. För mer festliga former, mingel och konserter kan lokalen ta upp till 1800 personer. Vid middag ca 590 middagsgäster och vid konferens ca 750 gäster. Lokalen har tillgång till bar, stolar, bord, garderob, samt den senaste tekniken för en lyckad konferens eller fest.

ARENAVÄGEN 75 ligger i Tolvgallerian under Tele2 Arena på Arenavägen 75. Det är enkelt att ta sig hit när du hyr stor festlokal i Stockholm, buss, tunnelbana eller tvärbana.

Vi är ett rutinerat gäng som arbetar för att er vistelse hos oss ska bli så bra som möjligt!
Oavsett om ni är en konsertarrangör eller kroggäst, artist eller PR-byrå så hanterar vi alla era behov
Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er kick off Stockholm.
Kick off aktiviteter Stockholm – Välkomna till  Arenavägen75