Möte, Event & Fest


Produktlanseringar, fotograferingar, mässor, middagar, konserter, utställningar, företagsfester, privatfester. Våra fantastiska lokaler passar för alla typer av tillställningar, det är bara fantasin som sätter gränser.

Enzos


Enzo´s är som en trevlig kompis – vi serverar goda, annorlunda pizzor, sallader och pasta, vi har trevlig personal och bra musik.

Vi har öppet från 11 – 23 dagligen

Lunchtid serverar vi buffé med goda pizzor, sallader och pasta.

Är det en match eller ett stort evenemang på arenan ovanför oss serverar vi buffé. Ring och kolla! 08 – 558 070 12

Colosseum


På Colosseum hittar ni ett ultramodernt dansgolv som rymmer upp till 2000 gäster. Hos oss kommer ni festa till ljud och ljus av absolut världsklass. Det enda ni behöver tänka på är att ha en riktigt trevlig kväll. Vi sköter resten!

mmmmm


Stockholm based club for electronic music. Open Fridays 21:00-03:00 & Saturdays 15:00-03:00. Classic dance club.

Hosting weekly line-ups of the foremost names in underground electronic music. The club is purpose built for giving DJ’s the tools to perform at their best. Solid DJ booth & world-class soundsystem.

Happy


Ett kontor eller en kulturförening?
Framför allt är det en kreativ mötesplats som fungerar dygnets alla timmar. Dagtid är det kanske mest uppslagna datorer och engagerande samtal. Kvällarna är mer fyllda med musik, mat, drinkar och dans!

Familjen Ahlbom


Jesper Ahlbom äger idag koncernen Familjen Ahlbom tillsammans med Sören Ahlbom. Koncernen som idag består av Bistro Rigoletto, Laika, Barrio, Barranco, Solidaritet, Colosseum, mmmmm och Enzo´s både i Hornhuset och under Tele2 Arena.

Som en familjär del av Stockholms nöjesliv i mer än 30 år har vi tagit fram, lanserat och utvecklat otaliga koncept. Vi hoppas få möjlighet att göra det under lång tid framåt.

/Jesper & Sören