Kongress arrangör

Kongress arrangör

Söker du efter en kongress arrangör? Vi på Arenavägen 75 är kongress arrangör och hjälper dig att arrangera din kongress. Vi har lokalerna som passar till stora kongresser. Arenavägen75 vill uppfattas som den lite mer kreativa bland kongress arrangör.

Som kongress arrangör erbjuder vi en fantastisk kongresslokal i Stockholm som passar för alla typer av aktiviteter i Stockholm, det är bara fantasin som sätter gränser för din kongress i Stockholm! Ni kan välja att hyra vår kongresslokal i Stockholm som den är och ordna själva, eller så hjälper vi er med det ni önskar. Arenavägen 75 tillhör Familjen Ahlbom som en del av Stockholms uteliv i 30 år vet vi vad som krävs för att etablera sig på huvudstadens krogscen – men också hur man utvecklar den. Om ni väljer att ha er kongress hos oss så har du en lokal som är genomgående rena och med öppna ytor så att ni som arrangör kan sätta er speciella prägel.

Låt oss arrangera magiska kongresser tillsammans.

Vi är en kreativ kongress arrangör!

Boka visning av Arenavägen75 om du söker efter kongress arrangör. Hos oss kan du arrangera en tillställning både för den lilla gruppen eller för det stora företaget. Vi har lokaler upp till 1100 kvm med egen scen och LED-vägg som backdrop. Passar för alla typer av arrangemang med det lilla extra -från storslagna presentationer till konsert. För mer festliga former, mingel och konserter kan lokalen ta upp till 1800 personer. Vid middag ca 590 middagsgäster och vid konferens ca 750 gäster. Lokalen har tillgång till bar, stolar, bord, garderob, samt den senaste tekniken för en lyckad konferens eller fest.

ARENAVÄGEN 75 ligger i Tolvgallerian under Tele2 Arena på Arenavägen 75. Det är enkelt att ta sig hit , buss, tunnelbana eller tvärbana.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er kongress i Stockholm.

Välkomna till Arenavägen75