Konferens med övernattning Stockholm

Konferens med övernattning Stockholm

Konferens med övernattning, Stockholm? Vi på Arenavägen 75 hjälper dig att arrangera din konferens om du letar efter konferens med övernattning Stockholm.

Våra lokaler i ligger under Tele2 Arena så vi har nära till övernattning för era deltagare.

Allt i samma hus.

Vi har fantastiska konferenslokaler i Stockholm som passar för alla typer av konferenser, det är bara fantasin som sätter gränser för hur vi utnyttjar våra lokaler! Ni kan välja att hyra våra konferenslokaler i Stockholm som den är och ordna själva, eller så hjälper vi er med det ni önskar. Arenavägen 75 tillhör Familjen Ahlbom som en del av Stockholms uteliv i 30 år vet vi vad som krävs för att etablera sig på huvudstadens krogscen – men också hur man utvecklar den. Om ni väljer att ha er konferens hos oss så har du våra stora konferenslokaler Stockholm genomgående rena och med öppna ytor så att ni som arrangör kan sätta er speciella prägel.

Låt oss arrangera magiska aktiviteter och konferenser i våra lokaler tillsammans.

Arenavägen75 erbjuder konferens med övernattning Stockholm!

Vi arrangerar konferens med övernattning Stockholm. Hos oss kan du arrangera en tillställning både för den lilla gruppen eller för det stora företaget. Vi har lokaler upp till 1100 kvm med egen scen och LED-vägg som backdrop. Passar för alla typer av arrangemang med det lilla extra -från storslagna presentationer till konsert. För mer festliga former, mingel och konserter kan lokalen ta upp till 1800 personer. Vid middag ca 590 middagsgäster och vid konferens ca 750 gäster. Lokalen har tillgång till bar, stolar, bord, garderob, samt den senaste tekniken för en lyckad konferens eller fest.

ARENAVÄGEN 75 ligger i Tolvgallerian under Tele2 Arena på Arenavägen 75. Det är enkelt att ta sig hit, buss, tunnelbana eller tvärbana.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er fest/event/konferens i Stockholm.

Konferens med övernattning Stockholm –

Välkomna till Arenavägen75