Företagsevent Stockholm

Företagsevent Stockholm

Företagsevent Stockholm? Arenavägen75 hjälper er att planera ett minnesvärd företagsevent Stockholm. Vi tar hand om ert arrangemang, från planering och bokning av lokal till själva genomförandet. Arenavägen75 hjälper er att planera och koordinera program som inkluderar sociala aktiviteter såsom Produktlanseringar, fotograferingar, mässor, middagar, konserter, utställningar, företagsfester, privatfester. Våra fantastiska lokaler passar för alla typer av tillställningar, det är bara fantasin som sätter gränser.

Oberoende av om ni bara är ett fåtal eller ett större sällskap som kommer att delta så ser vi till att skräddarsy ett företagsevent Stockholm som passar er. Vi lyfter mötet eller ditt event med upplevelser.

Arenavägen75- Roliga och utmanande idéer för ert företagsevent Stockholm.

Anlita oss för ditt företagsevent Stockholm. Vi tror att nyckeln till glädje i gruppen är upplevelser och gemenskap. Kontakta oss gärna för hjälp vid nästa företagsevent i Stockholm. Med många år i branschen har vi hunnit arrangera ett flertal framgångsrika Kick Offer och andra företagsevenemang. Vi kan skapa roliga och provokativa aktiviteter som knyter samman gruppen.

Ring eller maila oss på Arenavägen75 och boka nästa företagsevent i Stockholm tillsammans med oss. Gemensamt med er planerar vi ett roligt event för ert arbetslag. Våra idéer är många, så kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Låt oss skapa ett oförglömligt företagsevent Stockholm

Företagsevent i Stockholm går at arrangera både för den lilla gruppen och för det stora företaget. Vi har lokaler upp till 1100 kvm med egen scen och LED-vägg som backdrop. Passar sig för alla typer av arrangemang med det lilla extra -från storslagna presentationer till konsert. För mer festliga former, mingel och konserter kan lokalen ta upp till 1800 personer. Vid middag ca 590 middagsgäster och vid konferens ca 750 gäster. Lokalen har tillgång till bar, stolar, bord, garderob, samt den senaste tekniken för en lyckad konferens eller fest.

ARENAVÄGEN 75 ligger i Tolvgallerian under Tele2 Arena på Arenavägen 75. Det är enkelt att ta sig hit till ert företagsevent i Stockholm, buss, tunnelbana eller tvärbana.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er med det ni önskar inför er kick off Stockholm.

 

Kick off Stockholm – Välkomna till Arenavägen75